Inloggen Inloggen

Artiesten

NICKI MINAJ GEEFT ONDANKS WAARSCHUWINGEN CONTROVERSIEEL CONCERT IN ANGOLA

Nicki Minaj heeft toch een concert gegeven in Angola, ondanks verzoeken om het evenement te annuleren. Volgens organisatie Human Rights Foundation (HRF) is het geld waarmee zij wordt betaald, verzameld door "een corruptie regering en schending van mensenrechten". Afgelopen zaterdag stond Nicki voor duizenden fans in de Angolese hoofdstad, Luanda.

 

CORRUPTIE
De kerstshow werd gehost door mobiele telefoonprovider Unitel, dat voor een deel in handen is de van de presidentsdochter, Isabel dos Santos. Zij wordt gezien als de rijkste vrouw van heel Afrika. Ook is ze pasgeleden door anti-corruptie organisatie Transparency International aangewezen als een van de 15 grootste symbolen van wereldwijde corruptie. Het helpt ook niet dat papa Jose Eduardo dos Santos door een groot deel van het volk beschouwd wordt als een dictator.


ONDER DE INDRUK Nicki was misschien meer onder de indruk van de zakelijke skills van haar host, dan haar vermeende politieke daden. Voor haar optreden maakte ze een foto met de volgens haar op acht na rijkste vrouw ter wereld haar.


Oh no big deal...she's just the 8th richest woman in the world. (At least that's what I was told by someone b4 we took this photo) Lol. Yikes!!!!! GIRL POWER!!!!! This motivates me soooooooooo much!!!! S/O to any woman on a paper chase. Get your own!!!! Success is yours for the taking!!!!! #Angola thank u to the women who brought me out here as well. ❤️

Een foto die is geplaatst door Nicki Minaj (@nickiminaj) op


Bekijk Nicki's vlog over haar show in het Afrikaans land.


De presidentiële familie weet de sterren wel uit te zoeken. Eerder betaalde Jose Eduardo een flink bedrag aan Mariah Carey voor twee concerten.

Geplaats door celik75

Reacties

Nog geen reacties