Inloggen Inloggen

Artiesten

Ali B neemt het op voor TVOH-kandidaat Melissa

Vrijdag kreeg The Voice deelneemster Melissa Meewisse het flink voor haar kiezen met het jurycommentaar van Anouk. Coach Ali B steekt de 18-jarige Melissa nu een hart onder de riem.

 

BRADERIE IN LEUVEN
De Nederlandse kijker viel vrijdag over het jurycommentaar van Anouk op de 18-jarige Melissa Meewisse tijdens de Knock Out aflevering van The Voice of Holland. „Je hebt mensen voor de grote podia en je hebt mensen voor de braderie in Leuven”, zei Anouk onder andere tegen Melissa. Ook meldde Anouk dat de jonge zangeres wat haar betreft niet meer terug hoefde te komen.  „Ik zie het gewoon niet gebeuren.”

 

 

 

Dat kan coach Ali B niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Al in de show nam de rapper het voor Melissa op, maar een dag later wil Ali B ook op zijn Facebookpagina nog het één en ander kwijt over het commentaar.

 

GEKKE KLEINE MEID
„Hey Melissa Meeuwissse; gister was er veel ophef over je optreden en het commentaar dat daar op volgde. Ik wou even het volgende erover zeggen. Je weet het nooit, misschien heeft Anouk gelijk, misschien gaat het nooit wat worden, maar ik zou dit nooit tegen iemand zeggen.
Dertien jaar geleden deed ik ook mee aan een talentenjacht (de Grote Prijs van Nederland). Ik verloor toen. In het juryrapport dat was uitgelekt, stond dat ik leuk was voor het moment maar dat het in de toekomst nooit iets zou worden. Dit bleek voor mij een ongelofelijke motivatie en de rest is geschiedenis. Ik hoop ook echt dat het voor jou ook zo uitpakt en kan ik je binnenkort 'Gekke kleine meid' noemen”, aldus de rapper op zijn Facebookwall. 

 

Hey Melissa Meewisse gister was er veel ophef over je optreden en het commentaar dat daar op volgde. Ik wou even het...

Posted by Ali B on Saturday, November 28, 2015

Geplaats door celik75

Reacties

Nog geen reacties